Miksi infrasauna?

Saat infrasaunan sinulle parhaiten sopivaan tilaan:
  • Suihkutilaan korkealaatuisessa Saunatar Elite -suihkukaapissa. Samalla saat yhdistettyä tyylikkäästi nykyiseen suihkutilaasi infrasaunan lisäksi monipuoliset suihkutoiminnot ja erittäin helppokäyttöisen sekä nopealämmitteisen höyrysaunan. Lukuisista ominaisuuksista huolimatta ratkaisu on helppo ja kylpyhuonekin pysyy kuivana.
  • Kuivaan tilaan helposti kasattavassa elementtisaunassa. Kasattavat kuivan tilan infrasaunat ovat olleet erittäin suosittuja muun muassa helpon asennuksen, edullisen hinnan, monipuolisten ominaisuuksien ja tyylikkään ulkonäön vuoksi. Koska tila on suunniteltu nimenomaan infrasaunomiseen, ei hukkaenergiaa mene ylimääräisen tilan lämmittämiseen, jolloin sähkönkulutukseen nähden saadaan erinomainen teho infrasaunomiseen.
  • Perinteiseen kiuassaunaan saat myös infrasaunan, kun asennat sinne räätälöidyn infrapunalämmityksen. Näin voit käyttää saunaasi sekä perinteisenä löylysaunana että infrasaunana.

Infrapunasaunan asentaminen on verrattain helppoa ja nopeaa

Kustannukset ovat kohtuulliset sekä hankinnan että käytön osalta

Infrasaunan sähkönkulutus on keskimäärin pölynimurin luokkaa. Myös esilämmitysajat ovat varsin lyhyitä. Saunominen infrasaunassa on siten perinteiseen saunomiseen verrattuna ympäristöystävällisempää ja edullisempaa.

Infrasaunan säännöllisellä käyttämisellä on lukuisia positiivisia terveysvaikutuksia. Voit perehtyä lisää niihin tästä linkistä: https://www.infrapunasauna.fi/terveysvaikutukset.php